Sunday, 19 August 2012

SELAMAT HARI RAYA :*

















     HAI , ASSALAMUALAIKUM SELAMAT HARI RAYA :)

Okayy see this >.< jangan tengok lame-2 . malu tahu tak , tak tahu sudah . wakaka -.- aku tak mahu letak picture niy kat Fb sebab aku malu laqh wehh . hehehe :) ohmaii gedik nyaa . aku kalau layan budak niy tak tidow takpe . huhu sebab bukan selalu jmpe . sebulan sekaly imposible dapat jumpe . dea stay KL , koi niy mentakab jew . guane kan pulak dakk , mane ade busy niy kan . hohoho . IMISSYOU PUTERI COMEL SWEETIE :)

KAU TAK PUAS HATI DENGAN AKU ? :/



   Assalamualaikum tak jawab dosa kalau jawab sayangg . haha :/ 19.8.2012 wuu , bapakk happy nye sebab ade mmber ak dea text ak marah-2 gaye nak maki hamun ak jew doh . goyangg ? ahh T I D A K laqh wehh . tak macam kau cakap jew lebih . nak buat bukan berani pun ;) okay pnjang stories sbenar butt ak ringkas jady story . hehehe , kselokk . sapa cara dakk ? :* time ak lepak time tuh jugak dea buat ak rase happy wehh , seriusly ! 12.30 pagi , 19.8.2012 dea text ak tulis macam niy ' dalam FB kemain ko yew , perli ak sana sini , engad ak bodoh kew ? tnggu ko nnty . siall ko :) Haha wehh please laqh siket pun tarak goyang maa . budak mcm niy mmg bengong jenih terasa sndiri padan dengan muke kau . haha , lalala ~ pastuh cakap ak mcm-2 . haishh kalau ak duk depan dea ak bagy pelempang jew . sumpah ak cakap doh . ak tak mcm kau siall , CAKAP TAK SERUPA BIKIN . tak puas aty ckp depan-2 , dalam phone text ak ape barang . cuakk dengan ak ? godaii laqh budak . ak bukan hebat puns . masok sekola ak nak jmpe budak tuh . heyy , panas betoi haty ak niy . wehh , cer simbah air sebaldi . haha saje buat lawak bodoh . kboii :*

Thursday, 16 August 2012

APE SALAH AKU ? :'(

Hi :* aku sedih gile wehh sebab member aku buat mcm tuh kat aku . sumpah tak bolee terima :'(
hurm , aku dengan dea memang rapat tapy dea sanggup buat mcm tuh kat aku . menanges aku tahu tak ?? dea tak hargai aku langsong . aku dah buat mcm-2 untok dea tapi dea still buat aku mcm tunggul kayu . kayy takpew tak kesah pun lah siall , aku engad doh ape yunk kau buat kat aku . dah lah talam dua muka . walaupun aku sayang kau mcm mane tapi aku still berani perli kau n ckp mcm-2 dekat kau . aku tahu aku hebat kan :) tapi tak hebat mcm mane kau buat kat aku :* now kau nak berbaek dengan aku yeah ? aku tahu sebab kau takdew kawan . tapi aku buat kau pulak mcm tunggul kayu . baru tahu kan ? padan mukee . pegy mamposs lah wehh . lepass tuh senyum-2 dekat aku pulak . sory lah beb tak termakan pun dengan senyuman kau tuh . godaii lahhh --'




Thursday, 2 August 2012

LAME MENYENDIRI :'(



Assalamualaikum . hee nampak takk tittle tew ? bagoss larh if you nampak . kayy sambung balik tittle niy sebenar tak ade pape pun . hihii , saje jew . LAME MENYENDIRI ? memang larh kan , maksud nye lame tak update blog lerr sbub lappy ak rosak . hurm , sedih gilee tak dapat nak unline FB , update blog and mcm-2 larh . now , lappy come back bole larh nak update blog smpai tercabut tngan pun . heew takde mnde dah nak story nye . byee-2 , muachh <3

EXAM ? ALAHAI -.-


Haii-2 , assalamualaikum :) hurm tak lame dah nak exam . alahai lemah nye larh if denga pacal exam niy . lagy-2 pulak exam akhir tahun niy mamposs larh kena ngadap buku 24 jam , huhh sumpah tak sanggup . kayy , baru niy result ak down gilee larh sbub langsong tak tengok bukuu . aku nak berjaya tapi tak nak belajar . guane tew ? dapat tak , mesti larh takk dapat kan . haha bodoh nye ak . pape pun ak tak nak turun kelas . kayy ak nak belajar rajin-2 . korang pun sama larh yaa :/ kayy larh byee , muachh satu kalii :)