Saturday, 29 June 2013

NEW HANDPHONE :D

                          Hai , Assalamualaikum peepss :D hm bosannyaaaaaa mata dah lahh tak mengantuk lagi. Now see jam dah pukul berape. 4 right ? Oh nooooo :o rase mcm baru je pukul 1. Hihi see entry kat atas tu. Haaa, nak tahu tak ape maksud entry tu. JengJengJeng :D act tarikh tuu nak pergi beli handphone esok. Jangan jeless yeeee btw aku pun tak sangka mama nak belikan aku handphone. Hm , bukan senang nak dapat handphone dari mama tau. Hahaha aku dapat handphone ade sebab bukan saje saje mama nak beli. Kalau saje saje jangan harap lahh weyh. Hihi tak sabarnyaaa esok :'> *selokk* act aku dapat handphone sbb result meningkat even aku takde tuition pun. Biasalahhh kalau handphone takde dekat tangan kite mesti boleh luangkan masa dengan buku. Tapi..........................kalau ade handphone dekat tangan. Hahaha mmg takdelah nak dapat result okayy mcm aku jugak act. Hahahaha nak tidur tapi mata tanak tutup lagi ni. acano tu. Esok dah lahh kena bangun awal kalau tak mampus kena bebel dengan mama. Hahaha kbyeeee nak beradu dulu :*




Sunday, 23 June 2013

BUSYYYYYYYYYY -.-

                           Hi peeps ;) lame nye aku tak update blog. Hihi biasalah busy katakan. Hm , now see tittle kat atas tu. Haaa , nampak kan ? Bagusss (Y) sekarang ni macam macam menda aku buat sampai kadang kadang takde mase nak spent time dengan orang. Homework ? taksoh cakaplah. Bertimbun tapi aku buat cool je. Malass nak over sangat. Hahaha sukan? pun ade lahh. Takdaye nyaa lahh aku dengan semua ni. Penat k Penat -..- faham tak woii ? Haih , sedihh nye lahh. Folio dah lahh banyak kena buat. Siapa rajin , tolonglah aku buat nanti aku kasi lolipop. Nak tak ? Hihi dapppp nyaaaaaaaa :p Hm , takpe k takpe. Tahun ni je aku rajin sampai macam ni sekali. Hahaha nak tahu sebab apa? sebab tahun ni wa budak PMR kan so kenalah rajin sikit. Hihi kalau ada salah silap aku dengan korang please maafkan k btw jangan lupe wish me luck. thankyouuuu emmuahh :* kayyyy lahh nak makan jap. Byeee alls ;)





Sunday, 26 May 2013

SAKIT HATI :3

                            Heyyyy sweettalker :D Hahaha lame gile kott aku tak update blog. hikhik bukan ape sebab online selalu gune phone jarang gune lappy tulah susah nak update blog. Hm , bersawang dah blog niy *tiup habuk* act nak story banyak lahh jugak kott. hikhik tapi nak pendekkan story malas nak panjang sangat patah pulak tangan. Hehehe k nampak tak tittle tu? Haaaa bagus lahh kalau nampak :D SAKIT HATI ? mesti korang nak tahu ape kan. Hm , seriustalk sakit hati dengan aliep. Dah lahh kebosanan melanda  dia  pulak buat hal. Haih -,- ALLAH jelah yang tahu camne perasaan aku time tu. Mood down terus rase nak maki orang jew sebab dia. Okayy lahh aku faham maksud dia tapi kenape dia macam sorok jew menda tu dari aku. Kalau sorok lagi lahh bertambah aku risau cube bagitahu jujur aku tak kesah weyh :'( aku terase diri kena tipu walaupun kau tak tipu aku. Kadang-2 penat tau tapi aku takpena mengeluh sebab aku sayang diaa. Sumpah sayangggggg 'ALIEP' iloveyouuu :* ececeh suwitt pulak aku niy. Hahaha well aku memang suwitt just malu jew nak tunjuk suwitt aku. Hahaha koya k koya -,- nanti sambung story wa nak pegi makan niy. byeeeeee :*














Saturday, 13 April 2013

DUGAAN :'(



Hi peeps :D see tittle and picture k. Hm masuk bulan 4 melareeeeeee saje :'( phone mama pegang , lappy jarang-2 bole lah gune. Pakkk sedih nyee :/ yelah nak PMR kan mesty lah kena study sebab untuk mase depan aku jugak. Yelahh mama betoi tapi takkan lah takbagi gune phone langsung kalau time cuti guane nak texting , onthephone dengan si keding gua nak manje-2 dengan die. Ya Allah :'( boringg nyaaaaa asyik ngadap buku jew -.- Nasib baek tak masuk tuition. Hehe kalau ikutkan mama memang die nak hanta tuition tapi aku selalu cakap dekat mama ' Belajar kat sch pun dah terlebih cukup mama' Hikhik takdaye nanty blurrrr otak -,- kadang-2 tak sabar nak tunggu exam PMR tapi takutt pulak :/ Hm , aku tekad form4 nak pindah sch laen nak duduk asrama tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii takut lah takde membe karang , sorang-2 jelah aku :'( Hahaha sedihh betoi lah cemni taktahu lah kena fikir masak-2 dulu nanty menyesal pulak kan. Hahaha nanty lah cerita lagi. kbyeeeeeeee nak pergi makan :p


Saturday, 30 March 2013

THANKSSSS BECAUSE MAKE ME SMILE :*


Hi stalker and haters ;) now boringggggg sangat so aku ambik kesempatan untuk update blog nieh. Hikhik><
Now , nampak tak tittle and picture tu? Hehe act nak story pasal aku and Aliep tulah upload picture nieh. Hihi aku kalau bosannnn mesti tengok picture btw lawak lahh dengan picture nieh sebab setiap kali fight jew picture nieh mesti jadi mangsa. Hahahaha nak tahu tak sebab ape , haa sebab aku geram sangat nak marah dekat Aliep tapi time tu Aliep takde dekat aku so aku delete lahh picture nieh. Hehe btw time kitorang fighting sokmo rinduuuu nak tengok picture nieh. Hehe yelahh sebab picture nieh aliep yang buat editkan then kasi aku. Hahaha mane tak rindu nye dak? wuuuuuuu , jiwang doh :/ hehe kk sambung -.- btw kalau dah delete picture nieh mule lahh gelabah , menangis bagai cari picture nieh balek. Hahaha yeahhhh ! aku memang suke buat kerja bodoh cemni sebab takde kerja laen nak buat dah weyh :D Hahaha sumpah lawak time nieh. kadang-2 aku nanges sambil gelak sorang-2 sebab fikir kan balek semua nieh. Haa , dah gaye orang gile jew aku rase. Ya Allah :'( time tu tuhan jew tahu camne perasaan aku betapa sedihnyaaa die buat camtu. Aku kalau dah bengang kadang-2 melalut jew cakap taktahu jew menda ape tapi tuhan maha adil kan? So , tak perlu nak balass pape kat die. Wait n See jew :) even aliep dah buat macam-2 kat aku tapi aku still boleh terima die kan? WHY WHY -..- selalu jugak terfikir die pakai hantu menda sampai aku selalu nanges-2 ingat kat die. Hm , sedihnyaaaaaaaaaaa :'( dah lahh malas nak ingat menda yang dah lepas kang menangis pulak. Hm , yang penting aku nak Aliep tahu aku sayang dia sangat-2. 'ILOVEYOUSOMUCH ALIEP'

Sunday, 24 March 2013

I NEED YOU SAYANG :'(

                Hai stalker . Hm , dah lame tak update blog :/ boringgg much weyh . act nak story iNeedYou sayangggggggg . Wuuu , suwitt nye lahh :p mohon takde yang jeles okay . Hahahaha aku sayang kau sangat-2 doh . Haa , nak tahu tak sape dia tu? secret meyh :D boyfie wa lahh . Hm , kalau takde boyfie boring mybe tapi ade boyfie bukan untuk lepaskan boringg k . kena faham ape maksud wa k kunk tak pasal-2 fight lagi pasal blog . Hahahaha laka laka mybe :) Aku ade ALIEP sorang jew yang laen tu semua ex k . Hm , wa sayang aliep sebab dia baek , sokmo buat aku tergelak sorang-2 kalau text dia . hihi dia nieh sweet jugak kalau nak tahu . kahkahkah >< matilah aku kalau dia bace blog nieh nanty . hehehe sorry mention nama awak sayang :* Hm , couple dengan aliep susah nak fight kalau takde orang yang kacau relay aku . Hope takde sape dah kacau relay aku kalau tak aku tembak sekor-2 biar mampus . Lelaki kat luar sana berlambak , pakwe aku jugak kau nak? godie bitch -.-'

Friday, 8 February 2013

PHONE AKUUUU :'(

               Heyyyy peeps . hm , dah lame tak update blog kankan? yelah . takde entry nak update nyee . Hm , now aku banyak menda nak storyyyy . sedih ? adaa banyak . happy ? pun ade laaa :'( nampak tak entry dekat atas tu ? nampak baguss . korang mesti tak faham kan ape maksud aku . yaaaa , aku tahu :') NAK PHONE AKU *capslock* haaa , phone aku kena rampas laaa sayang . Hm , sedihnyaaa . Ya Allah :'< Ini pengajaran dan nasib aku kankan ? sedih sangat aku rase . Btw bukan aku saja bawak laa . Hm , aku bawak sebab ade kawad tapi taktahu laa sape yang bagitahu cikgu . shitt -.- tak puas hati cakap laa . tak payah nak mengadu bagai kat cikgu . Hm , benci nyaaaa aku --' Dah taktahu nak buat camne . naseb baik ade phone lebih . kalau tak :'/ hm , 1 bulan laa jawab nyaa takde phone dekat tangan . Nanti mesty rindu nak dengar lagu , nak text aliep , otp dengan die n macam-2 lagi laa . Rinduu sangatt ! Tapi kenape jadi cenggini ? huwaaaa , dugaan untuk aku . k aku faham semuaaa niy Ya Allah :'( First time phone kena rampas . nanty nak amek phone kena amek dekat pengetua n bawak parents . Mati laa aku dah laa mama taktahu . aku taktahu nak suruh sape tolong amek kan . Hm , eira suruh kerang tolong amek kan untunk die . aku nak suruh sape laaaaaaaa :'< mintak tolong kerang jugak laa jawabnyaa . I HOPE pengetua hati diaa lembut :D Haa , die takkan amek terus kan phone aku ? kalau die amek terus ape hak die nyaa . die just pegang jew k . tak payah nak beriaa sangat laa . Err -.- serius bole stress kalau asyik fikirkan acane nak amek phone niy . Hm , Ya Allah :'( walaupun phone tu murah tapi aku tetap sayang dengan phone tu . lame nyaa 1bulan . NAK PHONE AKU BALIK .




Wednesday, 9 January 2013

BORING + MISS = SCHOOL :')

               Hello peepsss :') heee . nampak tittle tuh tak ? heee . Hm seriuss talk bosan gilaa ! Aku bukan saje saje tanak pergi sekolah btw ade hal lah . hm :( tapi takpe lah bukan selalu pun kan . hikhik *goyang buntot*  hm , geng WOW mesti rinduu dekat aku . Hahaha WOW ? eeeyyuuuu ! geli siakk -.- eira yang bagy nama tuh . biasee lah terpengaruh dengan cerita indon lettuw . Hahaha , aku pun tengok jugak tapi takde lah cenggitu sekaly . zufeyfu -________- Eh eh , lari topik lah pulak kankann ? Hahaha , Lantakkan die :') Hm , seriuss talk aku taktahu nak buat ape niy . Hm , online Fb stalk orang . Hahaha bestt jugak doh . twitter boring pagi-2 . TL lembab . Hahaha . normal lettuw , takde orang kan . Hahaha tak macam aku holiday jew . Hahaha k sumpah boringggggggggggggggggg doh :'c Hm , rindu WANI ! QIELA ! EIRA ! MANJA ! LIEYZA ! dan tak lupa jugakk dekat AIN . Hee , aku selalu buli budak niyy . die baek angatt-2 . Hahaha adee lagy banyak . tapi takkan nak tuliss semua dak . Hahaha lomak ah luu -..- die orang selalu happy kan aku . Hm , kalau ramai caring aku . sampai aku rase dunia niy aku yunk punyaa . whoaaaaaaaaaaaaaaaa , indahnyaaa :*