Sunday, 19 August 2012

KAU TAK PUAS HATI DENGAN AKU ? :/



   Assalamualaikum tak jawab dosa kalau jawab sayangg . haha :/ 19.8.2012 wuu , bapakk happy nye sebab ade mmber ak dea text ak marah-2 gaye nak maki hamun ak jew doh . goyangg ? ahh T I D A K laqh wehh . tak macam kau cakap jew lebih . nak buat bukan berani pun ;) okay pnjang stories sbenar butt ak ringkas jady story . hehehe , kselokk . sapa cara dakk ? :* time ak lepak time tuh jugak dea buat ak rase happy wehh , seriusly ! 12.30 pagi , 19.8.2012 dea text ak tulis macam niy ' dalam FB kemain ko yew , perli ak sana sini , engad ak bodoh kew ? tnggu ko nnty . siall ko :) Haha wehh please laqh siket pun tarak goyang maa . budak mcm niy mmg bengong jenih terasa sndiri padan dengan muke kau . haha , lalala ~ pastuh cakap ak mcm-2 . haishh kalau ak duk depan dea ak bagy pelempang jew . sumpah ak cakap doh . ak tak mcm kau siall , CAKAP TAK SERUPA BIKIN . tak puas aty ckp depan-2 , dalam phone text ak ape barang . cuakk dengan ak ? godaii laqh budak . ak bukan hebat puns . masok sekola ak nak jmpe budak tuh . heyy , panas betoi haty ak niy . wehh , cer simbah air sebaldi . haha saje buat lawak bodoh . kboii :*

No comments:

Post a Comment