Monday, 31 December 2012

HI 2013 , COME ON TO SCHOOL :')




Heyyyyyy peeps :) now i can't story about 2013 and come on to school . Hahaha aku speaking acane ? hancursssss dah -_____- Hahaha now dah masuk 2013 . Hm , sekejap nyaa masa berlalu :( rindu our memories about 2012 . kalau boleh aku tanak tinggalkan 2012 sebab kenangan pahit , maniss , masam ade belaka . Hahaha k gurau :D 2013 niy aku dah form3 PMR candidate dah niy . ceyh , gaye semangatt jew . Hahaha memang pun . Nak try berubah sebab nak dapat banyak A . Hee , nanty aku dah jarang online Facebook , twitter n edit bloggg . Hm , mesty bersawang blogg aku nanty . Hm , redha jelah btw aku takkan lupe dekat facebook , twitter n blog akuuu . Aku sayang nak tinggalkan bestie aku niy . Hee , aku anggap 3 menda niy bestie yang paling aku sayang . Berkepitt aje dengan die . Hahaha tapi aku kena lebihkan study sebab nak PMR kan nanty . Hikhik >< teringin angatt nak dapat 8A . whoaaaa , berangan awal-2 takpe btw jangan lupe study kankan ? Hee , wish me luck k alls . muahmuah :* kenape cepatt sangatt mase berlalu . seriuslyy , tak puass . Hm , sob sobssss *lap air mata* :'c Hope 2013 lebih bermakne dari tahun sebelum niy k :') 

Now , tak lame dah nak mulaa sekolah . Huwaa , tak sabar nyaa nak pakai baju baru , kasut baru , tudung baru , beg baru . alaaa , semua baru ah senang . Hikhik >< nak pergi sekolah belajar rajin-2 , tanak ponteng-2 dah . tanak ade demerit dah . Nak jady pelajar yang baek , InsyaAllah boleh :') Aku nak tengok membe-2 aku pun sama . Kami budyzz takkan terpisah . Hee , yedok ? Ah , lantak ah guane pung . kesah pulak i . wuuuu :P tolong doakan kami semua kk . Tolong k sayanggggggg . Masyeh awakkkkkkk :*

Saturday, 29 December 2012

TERIMAKASEH AWAK ^^

Sayang awak <3

Hai peepsssss , seee picture n tittle k  :* Yaa . i'm come visit you :D ceyh , speaking lah sangatt . huhu .__. okayy now sambung kk , haaaaa nampak tak tittle kat atass tuh ? Kalau nampak baguss lah kankan . belum buta lagy lettuw :D hee . aku update blog niy untuk qiela . Haaa kenal tak qiela ? k you alls mesty tak kenal kan . Hahaha wekkk :P Hm , die baek sangatt . die selalu tolong aku . nak tahu tak tolong apee . lalala adelaaa , mane boleh bagy tahu korang . Hahahaha takde lah saje bergurau . Hm , k bo ringgggggg :/ eh eh ? lary topic dah niy kan . Hahaha ape ape jelah . Hm , sambung balikk . k kaly niy seriuss nak story pacal die . 'DIA' siapa yaaa ? Hahaha qielaa lah . tak kenal its okayy lah . Hekhek >< Thanksssss qielaa sebab selalu tolong sayaa macam-2 . seriuslyyy , taktahu acane nak balass jasa. Hm hm :'( *lap air mata* kalau takde qielaa , blogg takkan terhasil . Harap kan aku ? hm , takde ape yang dapat . Hm , nak belajar buat blog , editt blog bagai . Tapi -______________________- Hm , takde sape pun nak ajar . Hm , sorry kalau dah buat awakk terasa k :) saya nak belajar sebab tanak susah kan awak tahu tak ? i'm serius now . tak maen maen k :') Hahaha baru rety serius dakk ? Hahaha biase lah umur jauh lagy nak habess remaja . buat ape nak serius sangatt . Errrrr , rimasssssss laaa :P Hm , takde ape lah nak storyy . niy jew yang mampu saya storyy pacal awak qielaaa . MAAF k :'( Hm , saya taknak awak lupe dekat saya sebab kitekan member . saya nak time saya susah , senang saya awak ade . tolong bery semangat sikitt dekatt saya k . Saya lemah lah awak , seriusly tak kuat nak hadapi semua niy . Hm , sob sobssss -.- JANGAN LUPE SAYA K QIELA . SAYANG AWAK SANGATT-2 :*

Thursday, 20 December 2012

BORINGGGGG LOL -.-

Assalamualaikum peeps :') Nampak tak entry ape uh ? kalau nampak baguss lah . Hee >< kenape seksa sangat malam niy haa ? selalu awal jew tido , tibee malam niy . Hanya Allah jew yang tahu . winkwink :'D Hm , hati rase tak tenang lah fikir kan hari kiamat yang duk kecoh dekat twitter . Ahh shitt -.-' syirik betoi lah . Dah lah yang buat ramalan bukan orang islam . Huh -_- Yesss ! kite kena percaye yang kiamat memang akan terjadi but taktahu bile k . Orang cakap 21/12/2012 . Ahh tipuu jew semua uh . Jangan percayee k btw hari kiamat memang hari jumaat just kite taktahu jumaat bile . Jumaat banyak kan ? Hahaha tahu pun :') Dah lah mengarut jew kiamat tarikh niy , sedangkan nabi pun taktahu tarikh kiamat bile . niy kan pulak manusia pandai-2 meramal . Ahh pulak dah -,- Kite hamba Allah just berdoa banyak-2 k . jangan cakap jewk :'P Haha kew guane dak ? Hm , dah lah nak tidur niy . Hahaha eyh ? awal lagy lah . takpe lah takde menda dah nak story . kchaw <3

Saturday, 15 December 2012

SAYANG AWAK KECHIK :*

                                            HELLO , ASSALAMUALAIKUM PEEPS :')
Heee boring nya lahh sekarang niy . takde menda nak buat tuh lahh update blog jap . Hohoo rindu nye lahh dekatt membe-2 sekolah koy . dah lahh belaka comel , cung , cute macam-2 lahh . Hikhik , bangge lettuw aokme kena puji :P Hahaha blog niyy nak story pasal sape eyh eyh . Hahaha sabar lahh k ;) ---->

Gua nak storyy pacal WANI :) Haa kenal wani takk ? alaa , yang kechik comel tuh weyyyy . Hm , tak kenal sudah :P aku sayang diaaa . die bestie aku form3 nanty :') wani , janjy jangan tinggal koy k ? mekaseh . sayang aok muchmuch . muah muahh :* wekk wekk , jangan jelly k awak awak ;) update blog pasal die niy ikhlass k bukan nak ambik haty kew apee . sape kabo gituu siap lahh -________- aku sayang semua orang lahh . sama bnyak jew semua . eyh eyh , dok lahh . Familyy lebih siket k ;) wani kalau jelly cakap jew lahh straight , takpayah nak serong-2 . Hahaha maluu eyh ? dengan koy pun nak malu :( hoho syok sendiri betoi laaaaaaa :P 


Wani , saya sayang awak jugak k . Jangan merajuk yaa . tak omeyy :D Awak lahh bestie yang paling dekat dengan saya kalau nak tahu . Hahaha :/ dah-2 jangan jelly k pasal pyka tuh . nOw pasal awak pulak . Heee suke lettuw kan ? dah tahu =D harap wani baca <3 byeeeeee :*

Wani tudung purple tuh . comel macam koy :')
                                                Sayang aok . muah muah :*

Tuesday, 11 December 2012

12.12.2012 :')

                                                  ASSALAMUALAIKUM :*

Hahaha nampak tak entry dekat atas tuh ? hikhik >< tarikh tuh awesome kankan ? Hahaha dekat fesbuk kecoh dengan tarikh tuh . Hahaha lawak jew -.-' see ? cool jew aku . hehe yew lahh sebab takde nak sambut ape pun . hoho btw birthday kakak angkat aku hari niy 12.12.2012 . Hm , very-2 untung lahh kau kak :') heheh sebenar nyaa entry takde kena mengena pun dengan tarikh niy . saje jew letak nak bagy gempak siket and nak wish birthday untuk kakak angkat yang paling aku sayangggg . aku ade die sorang jew kakak angkat , aku sayang die sangat-2 . kami sekepala gile-2 . hope takkan terpisah . eceyh , ayatt digi lahh pulak . hahaha lantak lahh siape kesah kankan ? taksuke takpayah bace lahh . wek wekk :P sebenar nak story yang aku dah getback dengan ALIEP balik . Hehehe happy sangatt-2 sebab dapat getback dengan die balek tawtaw . yew lahh kalau korang kat tempat aku niy pun , korang akan rase macam niy jugakk . jangan nak tipu lahh yakk . tarik hidung baru tahu ^o^ Aku rase dunia niy aku yang punye sebab ape yang aku nak dapat balik . Hm , Alhamdulillah :'( *lap air mata* Terharuu gilee sebab die dapat terima aku balik . sobsobsss :( TERIMAKASEH ALIEP sebab dapat terima NADIYLA balikk . sayaa nak awak tahu yang saya betol-2 sayang awak , cintakan awak hby . Pleaseee don't leave me k :( promiseee dengan sayaa k . sayaa dah taksanggup kehilangan awak lagy . Hm :( dah lahh kunk tak pasal-2 melaraa kat sini pulak ;) ILOVEYOUALIEP and HAPPYBIRTHDAY FATIEN AQILLAH yang comel lagi menawan . winkwink :**


Thursday, 6 December 2012

LAKA LAKA . HAHAHA ;)

                            Hai , Assalamualaikum peeps yang comelly and handsome :')

Hahaha lame lahh jugak takk update blog niy kan ? hm , takde cerita nak story . hehehe kk abaikan jewk -..- . nampak entry kat atass tuh ? hahaha nampak bagoss lahh kan . kk sambung , tady online jap Fb adek aku then tertengok Fb eyan pulak . Hahaha time tuh memang lawak lahh dengan adek aku cakap die kejar HOT . Hahaha memang pun , sakaii bangat :/ Then TER-tengok status die . auwmmmm laka laka lahh weyy status awok . Update status pacal aku pulak tew , hahaha nak kejar HOT kew bang ? sikett pun tak kesah weyy . Hahaha die terasa dengan status aku , i know that :) btw pelikk ahh , aku langsung tak mention nama orang tuh pun nak terasa ? hahaha eh eh , nak tanye ngape aok terasa dengan status koi ? aok jambu kew . Hahaha sumpah laka laka weyy -,-' status kau memang aku terasa sebab itu kau cakap aku . Hahaha aku tahu sebab aku EX kau . kau cakap status tuh untuk EX kau , so aku lahh . Hahaha btw tak kesah pun , buatt tak pelik jew ahh sebab belaka dah matang , kalau masih kekanak boleh lahh cara nyaa . hohoho :* yang aku lawak dia cakap aku kecik , bodoh . Hahaha kau ingat kau besar sangat kew ? keding ahh . takpayah nak belagak kau cerdik lahh . buat status gaye gud gud jew . puihh , menyampah aku . Err , kalau die perempuan dah lama aku bash . eeee sakaii nya lahh budak niy . Then , si epul talam dua muka . backup sana , backup sini . Hahaha sorry bro , aku takperlu kan backup pun . TAK PUAS HATI ? mehh hadap aku , cakap apee yang kau takpuass hati sangatt . bodoh amatt perangai :/ kau yang mulakan dulu then nak beria bagai . Hahaha bole jalan lahh pakcekk :* Hohoho kboboii . BACA NIY :')

Friday, 30 November 2012

HAPPY ;)



Heyyo , assalamualaikum shantekk , handsome semua :') selamat petanggggg . heeee dah lame kott tak update blog . bersawang dah . errr takde story nak cite :) now baru ade story . heee <3 semalam gua happy sebab aliep . thankssssssss sayang :* hahaha sumpah masuk air sebab kau selalu buat aku tergelakk . Hahaha mengade kau eh . lempang laju-2 kunk baru tahu :P hahaha gua hebat kan ? dah tahu takpayah cakap laaa . hikhik syok sendiryyyy >.< first otp hahaha tak berapa nak happy sebab line gaye shibekk . kacau betoi laa smpai takdengar suara . lepastuh salah kan kipass umah koy pulak padahal line kat umah die . hahaha malass bagy tahu , kalau bagy tahu pun bukan dengar . asyik haaa haaa , saket haty jewk . Hahaha lepastuh maseng-2 salah kan sendiry . okayy gud yunk itu aku nak :) hahaha lepass otp webcam pulakk . hahaha lagy teruk perangai aliep gaye budak kechikk . comeyy jew ahh kau biy . SAYANG KAU <3 hahaha aku memang kuatt gelak k so kau jangan nak buat taktahu laaa . aku kasy kiss nanty baru tahu . wek wekk :P hahaha dah mengantukk tanak cakap , bagy banyak alasan pulakk . fikir koy taktahu dak . Hahaha sokayy lah ikott awok lerr . Thankssssss temankan koyy . Sayang aok much much . ILOVEYOU ALIEP :*

Friday, 16 November 2012

MAAFKAN AKU :'(

               Assalamualaikum semua . mulakan hari korang dengan senyuman k . smile siket :) hee saje-2 buat happy . aku mulakan hari aku dengan tangisan . Hm sadisss nyaa :( rasee nak mati weyyy . Pagy tady dah rase tak sedap haty . Bangon ---> cari laptop ---> on laptop , teruss online . Haa dah agakk , mesty ade something rupenyaa memang betoi pung . Huh -,- kenape semua niy berlaku . Ya ALLAH :'( Kuatkan lah hambamu ini . Hm hm :/ pagy-2 lagy aku dah kena maki dengan tuttt , okayy itu naseb aku nak buat macam mane kankankan . kita tak bole tolak takdir . Now , aku tahu semua aku penyebab nyaaa . Abang angkat , Boyfiee , Aku dan pyka jady orang tengahh . Thankss pyka sebab tolong nadiyla :* Ieyan , MAAF kan aku pleaseee :'( aku tahu aku dah kecewa kan kau kan ? tapiii , aku sayang kau . Apee yang kau cakap semua betoi itu untuk kebaikan aku . Tapi aku BODOHHHH sebab degil taknak dengar cakap . Lepastuh mulaa menyusahkan orang :( Hm hm , pagy-2 dah menanges lepastuh call pyka . naseb baek pyka boleh faham aku  , kalau tak apee lah jady kan . Hm hm sadissssssss *lap air mata :'(

THANKSSSSSS :*


Comel kan dia ? Comel sangatt :*

Assalamualaikum peeps :) hee , hari niy nak story pasal budak niy . Budak ? Hahaha muda ngatt awok yaa sayang . Hee , siapa kenal budak niy *angkat tangan* jyeahh . tak kenal sudah yang penting you all bace niy k  . Hahaha bace taw taw :* kalau awak tak bace nanty saya tumbok sampai lebam . fuyoooo :/ hebatt kan saya . Hahaha mesty ah siape tak kenal koy :P lary topup lah pulakk . Haha biar lah i . wekk wekk -.-
k sambunggg :) aku nak kenal kan budak niy dekat korang . hikhik ><  nak couple ? nak num die ? tanye aku dulu k . diaa milik aku taw :P Hahaha errr :/ saya sayang budak comel saya niy . nama diaa AFIQAH AIDA TARMIZI . hee , cantik kan nama die ? cepat cakap cantek . kalau tak aku sepak . Hahaha MAAF -.- umur dia 14 sama dengan aku lah . hee kami twins k . Hahaha *TERperasan* Opppssssss ! Dia stay Temerloh , study ABS :) hee , btw kami takpena pun meet . nak sangat meet . Hm , mybe belum ade rezeki untuk meet dengan diaa . Takpee :/ nanty kalau sama sama free , kite meet k . Hahaha teringin nyaa :(
aku panggil die pykaa . awww , die niy manjaa sangat . dah lah comel . Err :/ geram nyaa nak kiss die . Hee , muahhhh :* untuk pyka sorang jew k . Hahaha jangan jelly :P Thankssss pyka sebab faham nadiyla n dah tolong nadiylaa macam-2 . hee , sayang you sangatt comel :*

Friday, 26 October 2012

PENING , PELIK , PANIK :3



                ASSALAMUALAIKUM , HI PEEPS :*

Sumpah aku benci gadoh . Err , serabai betoi lahh natang niy --' semenjak aku couple dengan dea selalu gadoh . Hm , aku pun taktahu lahh :'( Okayy lahh masing-2 EGO MELAMBUNG , TAKNAK MENGALAH , KUAT TACHINK bagaii . Hm , biase lettuw dakk ? Hahaha naseb baek pandai mengaku . 
koyy sayang aok tapi takkan asyik koyy jew kena dengar cakap aok . banyak hensengg muka aok kan ? Hahaha :P siket-2 tachink , ARGHH penat lahh asyik nak pujok aok jew . tuh bukan kerja koyy sebenar nyee kerja aok tapi koyy tak penah tachink dengan aok sebab nanti jady apee pulak . Tapyyyy , aok bukan nak FAHAM koyy pun kan ? ARGHH shitt betoi -..- dah lahh weyy nak bertachink nyaa . tak daye tahu dopp . Faham koyy siket ehh ? Sayangg awokk ketat-2 :* aok dah janjy dengan koyy kan . please tepati janjy aok kayyyy :')

HM HM HM :'(

Hye hye :D hm , bosang lahh weyy :3 cube tengok jam dah pukol bape . time niy orang tido rite ? tapi aku haram pelik . erghh :'/ aku tak mengantok butt takde sape nak teman aku . hm sadiss kayy sadiss :'( dea dah tido sebab dea penat beraya sakan gayanya -,- hoho . hm , last last niy kenape macam-2 hal berlaku . ARGHH , SERABAI --' kite tak cari pasal dengan orang tapi orang pulak cari pasal dengan kite rite ? err , kenapa sakaii sangat haa . HUMAN , HUMAN :3 aku bosan aku stalk FB orang jap . mende niy aku jumpa . Okayy see dekatt bawah tew :'(


now ! die dahh bencikan ak , hmm tape lahh deq . ppongg ak sygs kann ko :') ak arap kak NA bole jage ko deq ^^ kalo ak dahh takde nt . maapkan ak . last sygs ko sangatt deq ) <--- KENAPA AKU JADI MANGSA ? BANGKAI DAPAT MEMBER MACAM NIY :'(

          
huwaaaaa , sedih nyaa :'c

Sunday, 21 October 2012

LEPAK-ING :3

                                            Hi , Assalamualaikum :D
Semalam kan-3 aku pergi dinner dekat MB . haa , tahu tak MB tuh ape MarryBrown lahh . hehe bajet kan aku niy . ayat macam lapar kaki jew . Hahaha ,dah lama tak makan kaki tuh lahh jady macam niy ;)


sebelum pergi snap dulu . hoho ^^



now dekat MarryBrown . Hehe bestt >.<

Thankssssss mama and abah sebab bawak kami pergi makan dekat MB . iloveyouu :*

Friday, 19 October 2012

AKU BENCI PERANGAI KAU . ERR :/



nampak tak tittle sakaii dekat situ . oceyy , aku tahu korang nampak . kalau tak nampak buat-2 nampak jew . k , AKU BENCI DENGAN CARA KAU PEREMPUAN ! haish , kenapa semua niy berlaku . alahaii , sakai nye lah kan ? kau tahu apee :/ kenapa kau mesti jadi orang ketiga dalam CINTA aku haa ? aku BENCI orang macam kau . k aku tahu semenjak aku couple dengan DIA . kau asyik perli-2 cakap macam-2 pasal dia . now , asal ? apee masalah kau . please cakap dengan aku PEREMPUAN !!! kau jangan buat semua orang benci dekat kau bole tak ? kau tahu cara kau macam puaka kan ? please ubah . aku minta sesangad :) aku tahu kau jelly sebab aku dengan dia rite ? haha , mane kau nak mengaku kan . kau cakap dekat aku yang aku AMBIL dia dari kau . hello , sekarang sape batak dekat sape k ? kau kann . dah lahh jangan beria sangat perempuan woii . KAU NAK DIA ? KAU AMBIL LAH . AKU TAK BATAK PUN . KUMBANG BUKAN SEEKOR LAH KAWAN :*

Saturday, 13 October 2012

SORRY MAMA :'(

    Hai , Assalamualaikum :D oceyy now aku sadiss sebab mama marah aku , hm :'( aku pun pelik dengan mama . apee yang aku buat semua salah . kenapeeee niyy mama ? kalau aku ade buat salah cuba cakap dengan aku terus terang . ini aku tanye mama buat dek jew . hm , sadis taw mama buat orang macam niy . aku fikir mama buat aku niy macam tunggul kayu jee . oceyy now aku taknak ganggu mama , aku nak dia relax dulu .


Sunday, 7 October 2012

RINDU :/


RINDU NYA :') LAMA GILA TAK MELAWAT BLOG NIY .
SORY LAH BUSY K BUSY . HAHAHA ;)
BTW KOI TETAP ENGAT KAT AOK K *BLOGG
OKAYY LAH TAKDE MENDA NAK STORY . BYE MUAH SETEPEK >.<

Sunday, 19 August 2012

SELAMAT HARI RAYA :*

















     HAI , ASSALAMUALAIKUM SELAMAT HARI RAYA :)

Okayy see this >.< jangan tengok lame-2 . malu tahu tak , tak tahu sudah . wakaka -.- aku tak mahu letak picture niy kat Fb sebab aku malu laqh wehh . hehehe :) ohmaii gedik nyaa . aku kalau layan budak niy tak tidow takpe . huhu sebab bukan selalu jmpe . sebulan sekaly imposible dapat jumpe . dea stay KL , koi niy mentakab jew . guane kan pulak dakk , mane ade busy niy kan . hohoho . IMISSYOU PUTERI COMEL SWEETIE :)

KAU TAK PUAS HATI DENGAN AKU ? :/



   Assalamualaikum tak jawab dosa kalau jawab sayangg . haha :/ 19.8.2012 wuu , bapakk happy nye sebab ade mmber ak dea text ak marah-2 gaye nak maki hamun ak jew doh . goyangg ? ahh T I D A K laqh wehh . tak macam kau cakap jew lebih . nak buat bukan berani pun ;) okay pnjang stories sbenar butt ak ringkas jady story . hehehe , kselokk . sapa cara dakk ? :* time ak lepak time tuh jugak dea buat ak rase happy wehh , seriusly ! 12.30 pagi , 19.8.2012 dea text ak tulis macam niy ' dalam FB kemain ko yew , perli ak sana sini , engad ak bodoh kew ? tnggu ko nnty . siall ko :) Haha wehh please laqh siket pun tarak goyang maa . budak mcm niy mmg bengong jenih terasa sndiri padan dengan muke kau . haha , lalala ~ pastuh cakap ak mcm-2 . haishh kalau ak duk depan dea ak bagy pelempang jew . sumpah ak cakap doh . ak tak mcm kau siall , CAKAP TAK SERUPA BIKIN . tak puas aty ckp depan-2 , dalam phone text ak ape barang . cuakk dengan ak ? godaii laqh budak . ak bukan hebat puns . masok sekola ak nak jmpe budak tuh . heyy , panas betoi haty ak niy . wehh , cer simbah air sebaldi . haha saje buat lawak bodoh . kboii :*

Thursday, 16 August 2012

APE SALAH AKU ? :'(

Hi :* aku sedih gile wehh sebab member aku buat mcm tuh kat aku . sumpah tak bolee terima :'(
hurm , aku dengan dea memang rapat tapy dea sanggup buat mcm tuh kat aku . menanges aku tahu tak ?? dea tak hargai aku langsong . aku dah buat mcm-2 untok dea tapi dea still buat aku mcm tunggul kayu . kayy takpew tak kesah pun lah siall , aku engad doh ape yunk kau buat kat aku . dah lah talam dua muka . walaupun aku sayang kau mcm mane tapi aku still berani perli kau n ckp mcm-2 dekat kau . aku tahu aku hebat kan :) tapi tak hebat mcm mane kau buat kat aku :* now kau nak berbaek dengan aku yeah ? aku tahu sebab kau takdew kawan . tapi aku buat kau pulak mcm tunggul kayu . baru tahu kan ? padan mukee . pegy mamposs lah wehh . lepass tuh senyum-2 dekat aku pulak . sory lah beb tak termakan pun dengan senyuman kau tuh . godaii lahhh --'




Thursday, 2 August 2012

LAME MENYENDIRI :'(



Assalamualaikum . hee nampak takk tittle tew ? bagoss larh if you nampak . kayy sambung balik tittle niy sebenar tak ade pape pun . hihii , saje jew . LAME MENYENDIRI ? memang larh kan , maksud nye lame tak update blog lerr sbub lappy ak rosak . hurm , sedih gilee tak dapat nak unline FB , update blog and mcm-2 larh . now , lappy come back bole larh nak update blog smpai tercabut tngan pun . heew takde mnde dah nak story nye . byee-2 , muachh <3

EXAM ? ALAHAI -.-


Haii-2 , assalamualaikum :) hurm tak lame dah nak exam . alahai lemah nye larh if denga pacal exam niy . lagy-2 pulak exam akhir tahun niy mamposs larh kena ngadap buku 24 jam , huhh sumpah tak sanggup . kayy , baru niy result ak down gilee larh sbub langsong tak tengok bukuu . aku nak berjaya tapi tak nak belajar . guane tew ? dapat tak , mesti larh takk dapat kan . haha bodoh nye ak . pape pun ak tak nak turun kelas . kayy ak nak belajar rajin-2 . korang pun sama larh yaa :/ kayy larh byee , muachh satu kalii :)

Friday, 25 May 2012

2012 :'(

Hai readers :) maw st0ry siked niy . n0w 2012 kan ? tak b0leh kew undur balik pegy 2011 . hurm tak suke 2012 sakit hati laa . mcm-2 daa berlaku . sumpah sedih ! aqu nak 2011 balik . huwaa ~ 0ur mem0ries 2011 happy sangad . n0w 2012 , tak semangat langs0ng . tak mcm dulu best sngad . n0w , tak dew sape naa care aqu . SEDIHHH :'( k ck0p smpai kad sini jee st0ry .




Saturday, 17 March 2012

H0MEW0RK ~

Hey - hey readers sekalian . nmpak tak tittle kad ats . nmpak ? bag0s . klau tak abaikan aje . 0kee sambung balek . sumpah aqu malas nak buad H0MEW0RK . asal laa cikgu neh , cuti 1 minggu jew tp kasi h0mew0rk mcm 1 bulan . alahai , sumpah malas . sape rajen , t0l0ng buad kan h0mew0rk aqu neh . 1 minggu cuti langsung tak usik buku . 0ke aqu ngaku . haha . tp time aqu rajen kasi laa h0mew0rk 1 tahun p0wn . mesti siap . eceyy , bangge sudaa . t0o jee k0d dak . haha . aku malas , KESAH ? PEDULI ape aqu . t0o aqu punye hal laa kwn . tataw naa st0ry mnde daa .

Sunday, 11 March 2012

SUMPAH SEDIH


hey - hey . kali neh aku naK st0ry fasal SEDIH . aku SAYANG dia sangad - sangad . tapi dia buad aku mcm tunggul kayu jeW . sumpah aku SEDIH dia buad aku mcm neh . aku taK b0leh hid0p tanpa dia . aku rase sunyi sangad klau tak text n call dia . hurm . aku SABAR n SEDIH jew lha . malaz naK st0ry bebanyak kad sini . itu jew yang aku mampu .



Saturday, 25 February 2012

STUDY HARD !

hey - hey readers :D exam dah tak lame . s0o . kena study hard lha . hewhew . smenjak f0rm 2 aqu rajen jee rase . mybe azam baru lah k0d . hewhew . klau nak dpt result 0keng kena study lha .  tak b0leh maen tikam jee . kalau tikam result lagi lha tikam nye . huwhuw . nadila d0a kan k0rang buad yang terbaekk lha yee . tak dew citew dah nak st0ry :)

Wednesday, 22 February 2012

BENGANG SANGAD !

Assalamualaikum readers . naa st0ry siked neh . hewhew :D ary neh aqu taa pie ck0ol sbb adee hal siked . s0 , aqu d0k kat uma jee lha . then , aqu b0san naa unline lepas t0o aqu cari br0adband taa jumpe . aqu tnye lha mak aqu . mak aqu ckp tataw . then , mase adeq aqu balek sk0ol tnye lha dy mane br0adband n dy p0wn ckp tataw . bengang aqu dibuat nyee . aqu suruh mak aqu cari . then , mak aqu cari jumpe kat bawah katil . aqu tataw sape yang s0r0k . bengang sangad aqu rase . mybe adq aqu lha yang s0r0k . sbb selalu nye mcm t0o lha . aqu taw dy taa dpt unline . t0o lha dy buad mcm t0o . SABAR jee lha . btw , THANKS mama :)