Friday, 30 November 2012

HAPPY ;)



Heyyo , assalamualaikum shantekk , handsome semua :') selamat petanggggg . heeee dah lame kott tak update blog . bersawang dah . errr takde story nak cite :) now baru ade story . heee <3 semalam gua happy sebab aliep . thankssssssss sayang :* hahaha sumpah masuk air sebab kau selalu buat aku tergelakk . Hahaha mengade kau eh . lempang laju-2 kunk baru tahu :P hahaha gua hebat kan ? dah tahu takpayah cakap laaa . hikhik syok sendiryyyy >.< first otp hahaha tak berapa nak happy sebab line gaye shibekk . kacau betoi laa smpai takdengar suara . lepastuh salah kan kipass umah koy pulak padahal line kat umah die . hahaha malass bagy tahu , kalau bagy tahu pun bukan dengar . asyik haaa haaa , saket haty jewk . Hahaha lepastuh maseng-2 salah kan sendiry . okayy gud yunk itu aku nak :) hahaha lepass otp webcam pulakk . hahaha lagy teruk perangai aliep gaye budak kechikk . comeyy jew ahh kau biy . SAYANG KAU <3 hahaha aku memang kuatt gelak k so kau jangan nak buat taktahu laaa . aku kasy kiss nanty baru tahu . wek wekk :P hahaha dah mengantukk tanak cakap , bagy banyak alasan pulakk . fikir koy taktahu dak . Hahaha sokayy lah ikott awok lerr . Thankssssss temankan koyy . Sayang aok much much . ILOVEYOU ALIEP :*

Friday, 16 November 2012

MAAFKAN AKU :'(

               Assalamualaikum semua . mulakan hari korang dengan senyuman k . smile siket :) hee saje-2 buat happy . aku mulakan hari aku dengan tangisan . Hm sadisss nyaa :( rasee nak mati weyyy . Pagy tady dah rase tak sedap haty . Bangon ---> cari laptop ---> on laptop , teruss online . Haa dah agakk , mesty ade something rupenyaa memang betoi pung . Huh -,- kenape semua niy berlaku . Ya ALLAH :'( Kuatkan lah hambamu ini . Hm hm :/ pagy-2 lagy aku dah kena maki dengan tuttt , okayy itu naseb aku nak buat macam mane kankankan . kita tak bole tolak takdir . Now , aku tahu semua aku penyebab nyaaa . Abang angkat , Boyfiee , Aku dan pyka jady orang tengahh . Thankss pyka sebab tolong nadiyla :* Ieyan , MAAF kan aku pleaseee :'( aku tahu aku dah kecewa kan kau kan ? tapiii , aku sayang kau . Apee yang kau cakap semua betoi itu untuk kebaikan aku . Tapi aku BODOHHHH sebab degil taknak dengar cakap . Lepastuh mulaa menyusahkan orang :( Hm hm , pagy-2 dah menanges lepastuh call pyka . naseb baek pyka boleh faham aku  , kalau tak apee lah jady kan . Hm hm sadissssssss *lap air mata :'(

THANKSSSSSS :*


Comel kan dia ? Comel sangatt :*

Assalamualaikum peeps :) hee , hari niy nak story pasal budak niy . Budak ? Hahaha muda ngatt awok yaa sayang . Hee , siapa kenal budak niy *angkat tangan* jyeahh . tak kenal sudah yang penting you all bace niy k  . Hahaha bace taw taw :* kalau awak tak bace nanty saya tumbok sampai lebam . fuyoooo :/ hebatt kan saya . Hahaha mesty ah siape tak kenal koy :P lary topup lah pulakk . Haha biar lah i . wekk wekk -.-
k sambunggg :) aku nak kenal kan budak niy dekat korang . hikhik ><  nak couple ? nak num die ? tanye aku dulu k . diaa milik aku taw :P Hahaha errr :/ saya sayang budak comel saya niy . nama diaa AFIQAH AIDA TARMIZI . hee , cantik kan nama die ? cepat cakap cantek . kalau tak aku sepak . Hahaha MAAF -.- umur dia 14 sama dengan aku lah . hee kami twins k . Hahaha *TERperasan* Opppssssss ! Dia stay Temerloh , study ABS :) hee , btw kami takpena pun meet . nak sangat meet . Hm , mybe belum ade rezeki untuk meet dengan diaa . Takpee :/ nanty kalau sama sama free , kite meet k . Hahaha teringin nyaa :(
aku panggil die pykaa . awww , die niy manjaa sangat . dah lah comel . Err :/ geram nyaa nak kiss die . Hee , muahhhh :* untuk pyka sorang jew k . Hahaha jangan jelly :P Thankssss pyka sebab faham nadiyla n dah tolong nadiylaa macam-2 . hee , sayang you sangatt comel :*