Saturday, 29 June 2013

NEW HANDPHONE :D

                          Hai , Assalamualaikum peepss :D hm bosannyaaaaaa mata dah lahh tak mengantuk lagi. Now see jam dah pukul berape. 4 right ? Oh nooooo :o rase mcm baru je pukul 1. Hihi see entry kat atas tu. Haaa, nak tahu tak ape maksud entry tu. JengJengJeng :D act tarikh tuu nak pergi beli handphone esok. Jangan jeless yeeee btw aku pun tak sangka mama nak belikan aku handphone. Hm , bukan senang nak dapat handphone dari mama tau. Hahaha aku dapat handphone ade sebab bukan saje saje mama nak beli. Kalau saje saje jangan harap lahh weyh. Hihi tak sabarnyaaa esok :'> *selokk* act aku dapat handphone sbb result meningkat even aku takde tuition pun. Biasalahhh kalau handphone takde dekat tangan kite mesti boleh luangkan masa dengan buku. Tapi..........................kalau ade handphone dekat tangan. Hahaha mmg takdelah nak dapat result okayy mcm aku jugak act. Hahahaha nak tidur tapi mata tanak tutup lagi ni. acano tu. Esok dah lahh kena bangun awal kalau tak mampus kena bebel dengan mama. Hahaha kbyeeee nak beradu dulu :*




Sunday, 23 June 2013

BUSYYYYYYYYYY -.-

                           Hi peeps ;) lame nye aku tak update blog. Hihi biasalah busy katakan. Hm , now see tittle kat atas tu. Haaa , nampak kan ? Bagusss (Y) sekarang ni macam macam menda aku buat sampai kadang kadang takde mase nak spent time dengan orang. Homework ? taksoh cakaplah. Bertimbun tapi aku buat cool je. Malass nak over sangat. Hahaha sukan? pun ade lahh. Takdaye nyaa lahh aku dengan semua ni. Penat k Penat -..- faham tak woii ? Haih , sedihh nye lahh. Folio dah lahh banyak kena buat. Siapa rajin , tolonglah aku buat nanti aku kasi lolipop. Nak tak ? Hihi dapppp nyaaaaaaaa :p Hm , takpe k takpe. Tahun ni je aku rajin sampai macam ni sekali. Hahaha nak tahu sebab apa? sebab tahun ni wa budak PMR kan so kenalah rajin sikit. Hihi kalau ada salah silap aku dengan korang please maafkan k btw jangan lupe wish me luck. thankyouuuu emmuahh :* kayyyy lahh nak makan jap. Byeee alls ;)