Saturday, 29 June 2013

NEW HANDPHONE :D

                          Hai , Assalamualaikum peepss :D hm bosannyaaaaaa mata dah lahh tak mengantuk lagi. Now see jam dah pukul berape. 4 right ? Oh nooooo :o rase mcm baru je pukul 1. Hihi see entry kat atas tu. Haaa, nak tahu tak ape maksud entry tu. JengJengJeng :D act tarikh tuu nak pergi beli handphone esok. Jangan jeless yeeee btw aku pun tak sangka mama nak belikan aku handphone. Hm , bukan senang nak dapat handphone dari mama tau. Hahaha aku dapat handphone ade sebab bukan saje saje mama nak beli. Kalau saje saje jangan harap lahh weyh. Hihi tak sabarnyaaa esok :'> *selokk* act aku dapat handphone sbb result meningkat even aku takde tuition pun. Biasalahhh kalau handphone takde dekat tangan kite mesti boleh luangkan masa dengan buku. Tapi..........................kalau ade handphone dekat tangan. Hahaha mmg takdelah nak dapat result okayy mcm aku jugak act. Hahahaha nak tidur tapi mata tanak tutup lagi ni. acano tu. Esok dah lahh kena bangun awal kalau tak mampus kena bebel dengan mama. Hahaha kbyeeee nak beradu dulu :*




Sunday, 23 June 2013

BUSYYYYYYYYYY -.-

                           Hi peeps ;) lame nye aku tak update blog. Hihi biasalah busy katakan. Hm , now see tittle kat atas tu. Haaa , nampak kan ? Bagusss (Y) sekarang ni macam macam menda aku buat sampai kadang kadang takde mase nak spent time dengan orang. Homework ? taksoh cakaplah. Bertimbun tapi aku buat cool je. Malass nak over sangat. Hahaha sukan? pun ade lahh. Takdaye nyaa lahh aku dengan semua ni. Penat k Penat -..- faham tak woii ? Haih , sedihh nye lahh. Folio dah lahh banyak kena buat. Siapa rajin , tolonglah aku buat nanti aku kasi lolipop. Nak tak ? Hihi dapppp nyaaaaaaaa :p Hm , takpe k takpe. Tahun ni je aku rajin sampai macam ni sekali. Hahaha nak tahu sebab apa? sebab tahun ni wa budak PMR kan so kenalah rajin sikit. Hihi kalau ada salah silap aku dengan korang please maafkan k btw jangan lupe wish me luck. thankyouuuu emmuahh :* kayyyy lahh nak makan jap. Byeee alls ;)





Sunday, 26 May 2013

SAKIT HATI :3

                            Heyyyy sweettalker :D Hahaha lame gile kott aku tak update blog. hikhik bukan ape sebab online selalu gune phone jarang gune lappy tulah susah nak update blog. Hm , bersawang dah blog niy *tiup habuk* act nak story banyak lahh jugak kott. hikhik tapi nak pendekkan story malas nak panjang sangat patah pulak tangan. Hehehe k nampak tak tittle tu? Haaaa bagus lahh kalau nampak :D SAKIT HATI ? mesti korang nak tahu ape kan. Hm , seriustalk sakit hati dengan aliep. Dah lahh kebosanan melanda  dia  pulak buat hal. Haih -,- ALLAH jelah yang tahu camne perasaan aku time tu. Mood down terus rase nak maki orang jew sebab dia. Okayy lahh aku faham maksud dia tapi kenape dia macam sorok jew menda tu dari aku. Kalau sorok lagi lahh bertambah aku risau cube bagitahu jujur aku tak kesah weyh :'( aku terase diri kena tipu walaupun kau tak tipu aku. Kadang-2 penat tau tapi aku takpena mengeluh sebab aku sayang diaa. Sumpah sayangggggg 'ALIEP' iloveyouuu :* ececeh suwitt pulak aku niy. Hahaha well aku memang suwitt just malu jew nak tunjuk suwitt aku. Hahaha koya k koya -,- nanti sambung story wa nak pegi makan niy. byeeeeee :*














Saturday, 13 April 2013

DUGAAN :'(



Hi peeps :D see tittle and picture k. Hm masuk bulan 4 melareeeeeee saje :'( phone mama pegang , lappy jarang-2 bole lah gune. Pakkk sedih nyee :/ yelah nak PMR kan mesty lah kena study sebab untuk mase depan aku jugak. Yelahh mama betoi tapi takkan lah takbagi gune phone langsung kalau time cuti guane nak texting , onthephone dengan si keding gua nak manje-2 dengan die. Ya Allah :'( boringg nyaaaaa asyik ngadap buku jew -.- Nasib baek tak masuk tuition. Hehe kalau ikutkan mama memang die nak hanta tuition tapi aku selalu cakap dekat mama ' Belajar kat sch pun dah terlebih cukup mama' Hikhik takdaye nanty blurrrr otak -,- kadang-2 tak sabar nak tunggu exam PMR tapi takutt pulak :/ Hm , aku tekad form4 nak pindah sch laen nak duduk asrama tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii takut lah takde membe karang , sorang-2 jelah aku :'( Hahaha sedihh betoi lah cemni taktahu lah kena fikir masak-2 dulu nanty menyesal pulak kan. Hahaha nanty lah cerita lagi. kbyeeeeeeee nak pergi makan :p