Monday, 31 December 2012

HI 2013 , COME ON TO SCHOOL :')




Heyyyyyy peeps :) now i can't story about 2013 and come on to school . Hahaha aku speaking acane ? hancursssss dah -_____- Hahaha now dah masuk 2013 . Hm , sekejap nyaa masa berlalu :( rindu our memories about 2012 . kalau boleh aku tanak tinggalkan 2012 sebab kenangan pahit , maniss , masam ade belaka . Hahaha k gurau :D 2013 niy aku dah form3 PMR candidate dah niy . ceyh , gaye semangatt jew . Hahaha memang pun . Nak try berubah sebab nak dapat banyak A . Hee , nanty aku dah jarang online Facebook , twitter n edit bloggg . Hm , mesty bersawang blogg aku nanty . Hm , redha jelah btw aku takkan lupe dekat facebook , twitter n blog akuuu . Aku sayang nak tinggalkan bestie aku niy . Hee , aku anggap 3 menda niy bestie yang paling aku sayang . Berkepitt aje dengan die . Hahaha tapi aku kena lebihkan study sebab nak PMR kan nanty . Hikhik >< teringin angatt nak dapat 8A . whoaaaa , berangan awal-2 takpe btw jangan lupe study kankan ? Hee , wish me luck k alls . muahmuah :* kenape cepatt sangatt mase berlalu . seriuslyy , tak puass . Hm , sob sobssss *lap air mata* :'c Hope 2013 lebih bermakne dari tahun sebelum niy k :') 

Now , tak lame dah nak mulaa sekolah . Huwaa , tak sabar nyaa nak pakai baju baru , kasut baru , tudung baru , beg baru . alaaa , semua baru ah senang . Hikhik >< nak pergi sekolah belajar rajin-2 , tanak ponteng-2 dah . tanak ade demerit dah . Nak jady pelajar yang baek , InsyaAllah boleh :') Aku nak tengok membe-2 aku pun sama . Kami budyzz takkan terpisah . Hee , yedok ? Ah , lantak ah guane pung . kesah pulak i . wuuuu :P tolong doakan kami semua kk . Tolong k sayanggggggg . Masyeh awakkkkkkk :*

Saturday, 29 December 2012

TERIMAKASEH AWAK ^^

Sayang awak <3

Hai peepsssss , seee picture n tittle k  :* Yaa . i'm come visit you :D ceyh , speaking lah sangatt . huhu .__. okayy now sambung kk , haaaaa nampak tak tittle kat atass tuh ? Kalau nampak baguss lah kankan . belum buta lagy lettuw :D hee . aku update blog niy untuk qiela . Haaa kenal tak qiela ? k you alls mesty tak kenal kan . Hahaha wekkk :P Hm , die baek sangatt . die selalu tolong aku . nak tahu tak tolong apee . lalala adelaaa , mane boleh bagy tahu korang . Hahahaha takde lah saje bergurau . Hm , k bo ringgggggg :/ eh eh ? lary topic dah niy kan . Hahaha ape ape jelah . Hm , sambung balikk . k kaly niy seriuss nak story pacal die . 'DIA' siapa yaaa ? Hahaha qielaa lah . tak kenal its okayy lah . Hekhek >< Thanksssss qielaa sebab selalu tolong sayaa macam-2 . seriuslyyy , taktahu acane nak balass jasa. Hm hm :'( *lap air mata* kalau takde qielaa , blogg takkan terhasil . Harap kan aku ? hm , takde ape yang dapat . Hm , nak belajar buat blog , editt blog bagai . Tapi -______________________- Hm , takde sape pun nak ajar . Hm , sorry kalau dah buat awakk terasa k :) saya nak belajar sebab tanak susah kan awak tahu tak ? i'm serius now . tak maen maen k :') Hahaha baru rety serius dakk ? Hahaha biase lah umur jauh lagy nak habess remaja . buat ape nak serius sangatt . Errrrr , rimasssssss laaa :P Hm , takde ape lah nak storyy . niy jew yang mampu saya storyy pacal awak qielaaa . MAAF k :'( Hm , saya taknak awak lupe dekat saya sebab kitekan member . saya nak time saya susah , senang saya awak ade . tolong bery semangat sikitt dekatt saya k . Saya lemah lah awak , seriusly tak kuat nak hadapi semua niy . Hm , sob sobssss -.- JANGAN LUPE SAYA K QIELA . SAYANG AWAK SANGATT-2 :*

Thursday, 20 December 2012

BORINGGGGG LOL -.-

Assalamualaikum peeps :') Nampak tak entry ape uh ? kalau nampak baguss lah . Hee >< kenape seksa sangat malam niy haa ? selalu awal jew tido , tibee malam niy . Hanya Allah jew yang tahu . winkwink :'D Hm , hati rase tak tenang lah fikir kan hari kiamat yang duk kecoh dekat twitter . Ahh shitt -.-' syirik betoi lah . Dah lah yang buat ramalan bukan orang islam . Huh -_- Yesss ! kite kena percaye yang kiamat memang akan terjadi but taktahu bile k . Orang cakap 21/12/2012 . Ahh tipuu jew semua uh . Jangan percayee k btw hari kiamat memang hari jumaat just kite taktahu jumaat bile . Jumaat banyak kan ? Hahaha tahu pun :') Dah lah mengarut jew kiamat tarikh niy , sedangkan nabi pun taktahu tarikh kiamat bile . niy kan pulak manusia pandai-2 meramal . Ahh pulak dah -,- Kite hamba Allah just berdoa banyak-2 k . jangan cakap jewk :'P Haha kew guane dak ? Hm , dah lah nak tidur niy . Hahaha eyh ? awal lagy lah . takpe lah takde menda dah nak story . kchaw <3

Saturday, 15 December 2012

SAYANG AWAK KECHIK :*

                                            HELLO , ASSALAMUALAIKUM PEEPS :')
Heee boring nya lahh sekarang niy . takde menda nak buat tuh lahh update blog jap . Hohoo rindu nye lahh dekatt membe-2 sekolah koy . dah lahh belaka comel , cung , cute macam-2 lahh . Hikhik , bangge lettuw aokme kena puji :P Hahaha blog niyy nak story pasal sape eyh eyh . Hahaha sabar lahh k ;) ---->

Gua nak storyy pacal WANI :) Haa kenal wani takk ? alaa , yang kechik comel tuh weyyyy . Hm , tak kenal sudah :P aku sayang diaaa . die bestie aku form3 nanty :') wani , janjy jangan tinggal koy k ? mekaseh . sayang aok muchmuch . muah muahh :* wekk wekk , jangan jelly k awak awak ;) update blog pasal die niy ikhlass k bukan nak ambik haty kew apee . sape kabo gituu siap lahh -________- aku sayang semua orang lahh . sama bnyak jew semua . eyh eyh , dok lahh . Familyy lebih siket k ;) wani kalau jelly cakap jew lahh straight , takpayah nak serong-2 . Hahaha maluu eyh ? dengan koy pun nak malu :( hoho syok sendiri betoi laaaaaaa :P 


Wani , saya sayang awak jugak k . Jangan merajuk yaa . tak omeyy :D Awak lahh bestie yang paling dekat dengan saya kalau nak tahu . Hahaha :/ dah-2 jangan jelly k pasal pyka tuh . nOw pasal awak pulak . Heee suke lettuw kan ? dah tahu =D harap wani baca <3 byeeeeee :*

Wani tudung purple tuh . comel macam koy :')
                                                Sayang aok . muah muah :*

Tuesday, 11 December 2012

12.12.2012 :')

                                                  ASSALAMUALAIKUM :*

Hahaha nampak tak entry dekat atas tuh ? hikhik >< tarikh tuh awesome kankan ? Hahaha dekat fesbuk kecoh dengan tarikh tuh . Hahaha lawak jew -.-' see ? cool jew aku . hehe yew lahh sebab takde nak sambut ape pun . hoho btw birthday kakak angkat aku hari niy 12.12.2012 . Hm , very-2 untung lahh kau kak :') heheh sebenar nyaa entry takde kena mengena pun dengan tarikh niy . saje jew letak nak bagy gempak siket and nak wish birthday untuk kakak angkat yang paling aku sayangggg . aku ade die sorang jew kakak angkat , aku sayang die sangat-2 . kami sekepala gile-2 . hope takkan terpisah . eceyh , ayatt digi lahh pulak . hahaha lantak lahh siape kesah kankan ? taksuke takpayah bace lahh . wek wekk :P sebenar nak story yang aku dah getback dengan ALIEP balik . Hehehe happy sangatt-2 sebab dapat getback dengan die balek tawtaw . yew lahh kalau korang kat tempat aku niy pun , korang akan rase macam niy jugakk . jangan nak tipu lahh yakk . tarik hidung baru tahu ^o^ Aku rase dunia niy aku yang punye sebab ape yang aku nak dapat balik . Hm , Alhamdulillah :'( *lap air mata* Terharuu gilee sebab die dapat terima aku balik . sobsobsss :( TERIMAKASEH ALIEP sebab dapat terima NADIYLA balikk . sayaa nak awak tahu yang saya betol-2 sayang awak , cintakan awak hby . Pleaseee don't leave me k :( promiseee dengan sayaa k . sayaa dah taksanggup kehilangan awak lagy . Hm :( dah lahh kunk tak pasal-2 melaraa kat sini pulak ;) ILOVEYOUALIEP and HAPPYBIRTHDAY FATIEN AQILLAH yang comel lagi menawan . winkwink :**


Thursday, 6 December 2012

LAKA LAKA . HAHAHA ;)

                            Hai , Assalamualaikum peeps yang comelly and handsome :')

Hahaha lame lahh jugak takk update blog niy kan ? hm , takde cerita nak story . hehehe kk abaikan jewk -..- . nampak entry kat atass tuh ? hahaha nampak bagoss lahh kan . kk sambung , tady online jap Fb adek aku then tertengok Fb eyan pulak . Hahaha time tuh memang lawak lahh dengan adek aku cakap die kejar HOT . Hahaha memang pun , sakaii bangat :/ Then TER-tengok status die . auwmmmm laka laka lahh weyy status awok . Update status pacal aku pulak tew , hahaha nak kejar HOT kew bang ? sikett pun tak kesah weyy . Hahaha die terasa dengan status aku , i know that :) btw pelikk ahh , aku langsung tak mention nama orang tuh pun nak terasa ? hahaha eh eh , nak tanye ngape aok terasa dengan status koi ? aok jambu kew . Hahaha sumpah laka laka weyy -,-' status kau memang aku terasa sebab itu kau cakap aku . Hahaha aku tahu sebab aku EX kau . kau cakap status tuh untuk EX kau , so aku lahh . Hahaha btw tak kesah pun , buatt tak pelik jew ahh sebab belaka dah matang , kalau masih kekanak boleh lahh cara nyaa . hohoho :* yang aku lawak dia cakap aku kecik , bodoh . Hahaha kau ingat kau besar sangat kew ? keding ahh . takpayah nak belagak kau cerdik lahh . buat status gaye gud gud jew . puihh , menyampah aku . Err , kalau die perempuan dah lama aku bash . eeee sakaii nya lahh budak niy . Then , si epul talam dua muka . backup sana , backup sini . Hahaha sorry bro , aku takperlu kan backup pun . TAK PUAS HATI ? mehh hadap aku , cakap apee yang kau takpuass hati sangatt . bodoh amatt perangai :/ kau yang mulakan dulu then nak beria bagai . Hahaha bole jalan lahh pakcekk :* Hohoho kboboii . BACA NIY :')