Friday, 26 October 2012

PENING , PELIK , PANIK :3



                ASSALAMUALAIKUM , HI PEEPS :*

Sumpah aku benci gadoh . Err , serabai betoi lahh natang niy --' semenjak aku couple dengan dea selalu gadoh . Hm , aku pun taktahu lahh :'( Okayy lahh masing-2 EGO MELAMBUNG , TAKNAK MENGALAH , KUAT TACHINK bagaii . Hm , biase lettuw dakk ? Hahaha naseb baek pandai mengaku . 
koyy sayang aok tapi takkan asyik koyy jew kena dengar cakap aok . banyak hensengg muka aok kan ? Hahaha :P siket-2 tachink , ARGHH penat lahh asyik nak pujok aok jew . tuh bukan kerja koyy sebenar nyee kerja aok tapi koyy tak penah tachink dengan aok sebab nanti jady apee pulak . Tapyyyy , aok bukan nak FAHAM koyy pun kan ? ARGHH shitt betoi -..- dah lahh weyy nak bertachink nyaa . tak daye tahu dopp . Faham koyy siket ehh ? Sayangg awokk ketat-2 :* aok dah janjy dengan koyy kan . please tepati janjy aok kayyyy :')

HM HM HM :'(

Hye hye :D hm , bosang lahh weyy :3 cube tengok jam dah pukol bape . time niy orang tido rite ? tapi aku haram pelik . erghh :'/ aku tak mengantok butt takde sape nak teman aku . hm sadiss kayy sadiss :'( dea dah tido sebab dea penat beraya sakan gayanya -,- hoho . hm , last last niy kenape macam-2 hal berlaku . ARGHH , SERABAI --' kite tak cari pasal dengan orang tapi orang pulak cari pasal dengan kite rite ? err , kenapa sakaii sangat haa . HUMAN , HUMAN :3 aku bosan aku stalk FB orang jap . mende niy aku jumpa . Okayy see dekatt bawah tew :'(


now ! die dahh bencikan ak , hmm tape lahh deq . ppongg ak sygs kann ko :') ak arap kak NA bole jage ko deq ^^ kalo ak dahh takde nt . maapkan ak . last sygs ko sangatt deq ) <--- KENAPA AKU JADI MANGSA ? BANGKAI DAPAT MEMBER MACAM NIY :'(

          
huwaaaaa , sedih nyaa :'c

Sunday, 21 October 2012

LEPAK-ING :3

                                            Hi , Assalamualaikum :D
Semalam kan-3 aku pergi dinner dekat MB . haa , tahu tak MB tuh ape MarryBrown lahh . hehe bajet kan aku niy . ayat macam lapar kaki jew . Hahaha ,dah lama tak makan kaki tuh lahh jady macam niy ;)


sebelum pergi snap dulu . hoho ^^



now dekat MarryBrown . Hehe bestt >.<

Thankssssss mama and abah sebab bawak kami pergi makan dekat MB . iloveyouu :*

Friday, 19 October 2012

AKU BENCI PERANGAI KAU . ERR :/



nampak tak tittle sakaii dekat situ . oceyy , aku tahu korang nampak . kalau tak nampak buat-2 nampak jew . k , AKU BENCI DENGAN CARA KAU PEREMPUAN ! haish , kenapa semua niy berlaku . alahaii , sakai nye lah kan ? kau tahu apee :/ kenapa kau mesti jadi orang ketiga dalam CINTA aku haa ? aku BENCI orang macam kau . k aku tahu semenjak aku couple dengan DIA . kau asyik perli-2 cakap macam-2 pasal dia . now , asal ? apee masalah kau . please cakap dengan aku PEREMPUAN !!! kau jangan buat semua orang benci dekat kau bole tak ? kau tahu cara kau macam puaka kan ? please ubah . aku minta sesangad :) aku tahu kau jelly sebab aku dengan dia rite ? haha , mane kau nak mengaku kan . kau cakap dekat aku yang aku AMBIL dia dari kau . hello , sekarang sape batak dekat sape k ? kau kann . dah lahh jangan beria sangat perempuan woii . KAU NAK DIA ? KAU AMBIL LAH . AKU TAK BATAK PUN . KUMBANG BUKAN SEEKOR LAH KAWAN :*

Saturday, 13 October 2012

SORRY MAMA :'(

    Hai , Assalamualaikum :D oceyy now aku sadiss sebab mama marah aku , hm :'( aku pun pelik dengan mama . apee yang aku buat semua salah . kenapeeee niyy mama ? kalau aku ade buat salah cuba cakap dengan aku terus terang . ini aku tanye mama buat dek jew . hm , sadis taw mama buat orang macam niy . aku fikir mama buat aku niy macam tunggul kayu jee . oceyy now aku taknak ganggu mama , aku nak dia relax dulu .


Sunday, 7 October 2012

RINDU :/


RINDU NYA :') LAMA GILA TAK MELAWAT BLOG NIY .
SORY LAH BUSY K BUSY . HAHAHA ;)
BTW KOI TETAP ENGAT KAT AOK K *BLOGG
OKAYY LAH TAKDE MENDA NAK STORY . BYE MUAH SETEPEK >.<