Friday, 26 October 2012

HM HM HM :'(

Hye hye :D hm , bosang lahh weyy :3 cube tengok jam dah pukol bape . time niy orang tido rite ? tapi aku haram pelik . erghh :'/ aku tak mengantok butt takde sape nak teman aku . hm sadiss kayy sadiss :'( dea dah tido sebab dea penat beraya sakan gayanya -,- hoho . hm , last last niy kenape macam-2 hal berlaku . ARGHH , SERABAI --' kite tak cari pasal dengan orang tapi orang pulak cari pasal dengan kite rite ? err , kenapa sakaii sangat haa . HUMAN , HUMAN :3 aku bosan aku stalk FB orang jap . mende niy aku jumpa . Okayy see dekatt bawah tew :'(


now ! die dahh bencikan ak , hmm tape lahh deq . ppongg ak sygs kann ko :') ak arap kak NA bole jage ko deq ^^ kalo ak dahh takde nt . maapkan ak . last sygs ko sangatt deq ) <--- KENAPA AKU JADI MANGSA ? BANGKAI DAPAT MEMBER MACAM NIY :'(

          
huwaaaaa , sedih nyaa :'c

No comments:

Post a Comment