Saturday, 30 March 2013

THANKSSSS BECAUSE MAKE ME SMILE :*


Hi stalker and haters ;) now boringggggg sangat so aku ambik kesempatan untuk update blog nieh. Hikhik><
Now , nampak tak tittle and picture tu? Hehe act nak story pasal aku and Aliep tulah upload picture nieh. Hihi aku kalau bosannnn mesti tengok picture btw lawak lahh dengan picture nieh sebab setiap kali fight jew picture nieh mesti jadi mangsa. Hahahaha nak tahu tak sebab ape , haa sebab aku geram sangat nak marah dekat Aliep tapi time tu Aliep takde dekat aku so aku delete lahh picture nieh. Hehe btw time kitorang fighting sokmo rinduuuu nak tengok picture nieh. Hehe yelahh sebab picture nieh aliep yang buat editkan then kasi aku. Hahaha mane tak rindu nye dak? wuuuuuuu , jiwang doh :/ hehe kk sambung -.- btw kalau dah delete picture nieh mule lahh gelabah , menangis bagai cari picture nieh balek. Hahaha yeahhhh ! aku memang suke buat kerja bodoh cemni sebab takde kerja laen nak buat dah weyh :D Hahaha sumpah lawak time nieh. kadang-2 aku nanges sambil gelak sorang-2 sebab fikir kan balek semua nieh. Haa , dah gaye orang gile jew aku rase. Ya Allah :'( time tu tuhan jew tahu camne perasaan aku betapa sedihnyaaa die buat camtu. Aku kalau dah bengang kadang-2 melalut jew cakap taktahu jew menda ape tapi tuhan maha adil kan? So , tak perlu nak balass pape kat die. Wait n See jew :) even aliep dah buat macam-2 kat aku tapi aku still boleh terima die kan? WHY WHY -..- selalu jugak terfikir die pakai hantu menda sampai aku selalu nanges-2 ingat kat die. Hm , sedihnyaaaaaaaaaaa :'( dah lahh malas nak ingat menda yang dah lepas kang menangis pulak. Hm , yang penting aku nak Aliep tahu aku sayang dia sangat-2. 'ILOVEYOUSOMUCH ALIEP'

No comments:

Post a Comment