Saturday, 13 April 2013

DUGAAN :'(



Hi peeps :D see tittle and picture k. Hm masuk bulan 4 melareeeeeee saje :'( phone mama pegang , lappy jarang-2 bole lah gune. Pakkk sedih nyee :/ yelah nak PMR kan mesty lah kena study sebab untuk mase depan aku jugak. Yelahh mama betoi tapi takkan lah takbagi gune phone langsung kalau time cuti guane nak texting , onthephone dengan si keding gua nak manje-2 dengan die. Ya Allah :'( boringg nyaaaaa asyik ngadap buku jew -.- Nasib baek tak masuk tuition. Hehe kalau ikutkan mama memang die nak hanta tuition tapi aku selalu cakap dekat mama ' Belajar kat sch pun dah terlebih cukup mama' Hikhik takdaye nanty blurrrr otak -,- kadang-2 tak sabar nak tunggu exam PMR tapi takutt pulak :/ Hm , aku tekad form4 nak pindah sch laen nak duduk asrama tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii takut lah takde membe karang , sorang-2 jelah aku :'( Hahaha sedihh betoi lah cemni taktahu lah kena fikir masak-2 dulu nanty menyesal pulak kan. Hahaha nanty lah cerita lagi. kbyeeeeeeee nak pergi makan :p


No comments:

Post a Comment