Thursday, 6 December 2012

LAKA LAKA . HAHAHA ;)

                            Hai , Assalamualaikum peeps yang comelly and handsome :')

Hahaha lame lahh jugak takk update blog niy kan ? hm , takde cerita nak story . hehehe kk abaikan jewk -..- . nampak entry kat atass tuh ? hahaha nampak bagoss lahh kan . kk sambung , tady online jap Fb adek aku then tertengok Fb eyan pulak . Hahaha time tuh memang lawak lahh dengan adek aku cakap die kejar HOT . Hahaha memang pun , sakaii bangat :/ Then TER-tengok status die . auwmmmm laka laka lahh weyy status awok . Update status pacal aku pulak tew , hahaha nak kejar HOT kew bang ? sikett pun tak kesah weyy . Hahaha die terasa dengan status aku , i know that :) btw pelikk ahh , aku langsung tak mention nama orang tuh pun nak terasa ? hahaha eh eh , nak tanye ngape aok terasa dengan status koi ? aok jambu kew . Hahaha sumpah laka laka weyy -,-' status kau memang aku terasa sebab itu kau cakap aku . Hahaha aku tahu sebab aku EX kau . kau cakap status tuh untuk EX kau , so aku lahh . Hahaha btw tak kesah pun , buatt tak pelik jew ahh sebab belaka dah matang , kalau masih kekanak boleh lahh cara nyaa . hohoho :* yang aku lawak dia cakap aku kecik , bodoh . Hahaha kau ingat kau besar sangat kew ? keding ahh . takpayah nak belagak kau cerdik lahh . buat status gaye gud gud jew . puihh , menyampah aku . Err , kalau die perempuan dah lama aku bash . eeee sakaii nya lahh budak niy . Then , si epul talam dua muka . backup sana , backup sini . Hahaha sorry bro , aku takperlu kan backup pun . TAK PUAS HATI ? mehh hadap aku , cakap apee yang kau takpuass hati sangatt . bodoh amatt perangai :/ kau yang mulakan dulu then nak beria bagai . Hahaha bole jalan lahh pakcekk :* Hohoho kboboii . BACA NIY :')

No comments:

Post a Comment