Tuesday, 11 December 2012

12.12.2012 :')

                                                  ASSALAMUALAIKUM :*

Hahaha nampak tak entry dekat atas tuh ? hikhik >< tarikh tuh awesome kankan ? Hahaha dekat fesbuk kecoh dengan tarikh tuh . Hahaha lawak jew -.-' see ? cool jew aku . hehe yew lahh sebab takde nak sambut ape pun . hoho btw birthday kakak angkat aku hari niy 12.12.2012 . Hm , very-2 untung lahh kau kak :') heheh sebenar nyaa entry takde kena mengena pun dengan tarikh niy . saje jew letak nak bagy gempak siket and nak wish birthday untuk kakak angkat yang paling aku sayangggg . aku ade die sorang jew kakak angkat , aku sayang die sangat-2 . kami sekepala gile-2 . hope takkan terpisah . eceyh , ayatt digi lahh pulak . hahaha lantak lahh siape kesah kankan ? taksuke takpayah bace lahh . wek wekk :P sebenar nak story yang aku dah getback dengan ALIEP balik . Hehehe happy sangatt-2 sebab dapat getback dengan die balek tawtaw . yew lahh kalau korang kat tempat aku niy pun , korang akan rase macam niy jugakk . jangan nak tipu lahh yakk . tarik hidung baru tahu ^o^ Aku rase dunia niy aku yang punye sebab ape yang aku nak dapat balik . Hm , Alhamdulillah :'( *lap air mata* Terharuu gilee sebab die dapat terima aku balik . sobsobsss :( TERIMAKASEH ALIEP sebab dapat terima NADIYLA balikk . sayaa nak awak tahu yang saya betol-2 sayang awak , cintakan awak hby . Pleaseee don't leave me k :( promiseee dengan sayaa k . sayaa dah taksanggup kehilangan awak lagy . Hm :( dah lahh kunk tak pasal-2 melaraa kat sini pulak ;) ILOVEYOUALIEP and HAPPYBIRTHDAY FATIEN AQILLAH yang comel lagi menawan . winkwink :**


No comments:

Post a Comment