Thursday, 20 December 2012

BORINGGGGG LOL -.-

Assalamualaikum peeps :') Nampak tak entry ape uh ? kalau nampak baguss lah . Hee >< kenape seksa sangat malam niy haa ? selalu awal jew tido , tibee malam niy . Hanya Allah jew yang tahu . winkwink :'D Hm , hati rase tak tenang lah fikir kan hari kiamat yang duk kecoh dekat twitter . Ahh shitt -.-' syirik betoi lah . Dah lah yang buat ramalan bukan orang islam . Huh -_- Yesss ! kite kena percaye yang kiamat memang akan terjadi but taktahu bile k . Orang cakap 21/12/2012 . Ahh tipuu jew semua uh . Jangan percayee k btw hari kiamat memang hari jumaat just kite taktahu jumaat bile . Jumaat banyak kan ? Hahaha tahu pun :') Dah lah mengarut jew kiamat tarikh niy , sedangkan nabi pun taktahu tarikh kiamat bile . niy kan pulak manusia pandai-2 meramal . Ahh pulak dah -,- Kite hamba Allah just berdoa banyak-2 k . jangan cakap jewk :'P Haha kew guane dak ? Hm , dah lah nak tidur niy . Hahaha eyh ? awal lagy lah . takpe lah takde menda dah nak story . kchaw <3

No comments:

Post a Comment