Saturday, 15 December 2012

SAYANG AWAK KECHIK :*

                                            HELLO , ASSALAMUALAIKUM PEEPS :')
Heee boring nya lahh sekarang niy . takde menda nak buat tuh lahh update blog jap . Hohoo rindu nye lahh dekatt membe-2 sekolah koy . dah lahh belaka comel , cung , cute macam-2 lahh . Hikhik , bangge lettuw aokme kena puji :P Hahaha blog niyy nak story pasal sape eyh eyh . Hahaha sabar lahh k ;) ---->

Gua nak storyy pacal WANI :) Haa kenal wani takk ? alaa , yang kechik comel tuh weyyyy . Hm , tak kenal sudah :P aku sayang diaaa . die bestie aku form3 nanty :') wani , janjy jangan tinggal koy k ? mekaseh . sayang aok muchmuch . muah muahh :* wekk wekk , jangan jelly k awak awak ;) update blog pasal die niy ikhlass k bukan nak ambik haty kew apee . sape kabo gituu siap lahh -________- aku sayang semua orang lahh . sama bnyak jew semua . eyh eyh , dok lahh . Familyy lebih siket k ;) wani kalau jelly cakap jew lahh straight , takpayah nak serong-2 . Hahaha maluu eyh ? dengan koy pun nak malu :( hoho syok sendiri betoi laaaaaaa :P 


Wani , saya sayang awak jugak k . Jangan merajuk yaa . tak omeyy :D Awak lahh bestie yang paling dekat dengan saya kalau nak tahu . Hahaha :/ dah-2 jangan jelly k pasal pyka tuh . nOw pasal awak pulak . Heee suke lettuw kan ? dah tahu =D harap wani baca <3 byeeeeee :*

Wani tudung purple tuh . comel macam koy :')
                                                Sayang aok . muah muah :*

No comments:

Post a Comment