Saturday, 29 December 2012

TERIMAKASEH AWAK ^^

Sayang awak <3

Hai peepsssss , seee picture n tittle k  :* Yaa . i'm come visit you :D ceyh , speaking lah sangatt . huhu .__. okayy now sambung kk , haaaaa nampak tak tittle kat atass tuh ? Kalau nampak baguss lah kankan . belum buta lagy lettuw :D hee . aku update blog niy untuk qiela . Haaa kenal tak qiela ? k you alls mesty tak kenal kan . Hahaha wekkk :P Hm , die baek sangatt . die selalu tolong aku . nak tahu tak tolong apee . lalala adelaaa , mane boleh bagy tahu korang . Hahahaha takde lah saje bergurau . Hm , k bo ringgggggg :/ eh eh ? lary topic dah niy kan . Hahaha ape ape jelah . Hm , sambung balikk . k kaly niy seriuss nak story pacal die . 'DIA' siapa yaaa ? Hahaha qielaa lah . tak kenal its okayy lah . Hekhek >< Thanksssss qielaa sebab selalu tolong sayaa macam-2 . seriuslyyy , taktahu acane nak balass jasa. Hm hm :'( *lap air mata* kalau takde qielaa , blogg takkan terhasil . Harap kan aku ? hm , takde ape yang dapat . Hm , nak belajar buat blog , editt blog bagai . Tapi -______________________- Hm , takde sape pun nak ajar . Hm , sorry kalau dah buat awakk terasa k :) saya nak belajar sebab tanak susah kan awak tahu tak ? i'm serius now . tak maen maen k :') Hahaha baru rety serius dakk ? Hahaha biase lah umur jauh lagy nak habess remaja . buat ape nak serius sangatt . Errrrr , rimasssssss laaa :P Hm , takde ape lah nak storyy . niy jew yang mampu saya storyy pacal awak qielaaa . MAAF k :'( Hm , saya taknak awak lupe dekat saya sebab kitekan member . saya nak time saya susah , senang saya awak ade . tolong bery semangat sikitt dekatt saya k . Saya lemah lah awak , seriusly tak kuat nak hadapi semua niy . Hm , sob sobssss -.- JANGAN LUPE SAYA K QIELA . SAYANG AWAK SANGATT-2 :*

2 comments:

  1. Hee . most welcome bby btw thankss jugak dekat you taw :* hope tak lupe kitaa :)

    ReplyDelete
  2. Takpunye insyaallah , sayang awok la dieylaaaa :') .

    ReplyDelete